För dig som vill plåtas för att få några nya bilder till portfolion eller lite "finare"  profilbild på FB eller ge bort till någon speciell.

Du hör av dig så diskuterar vi vad du är ute efter och bokar en tid.
När dagen är inne så kommer du sminkad och klar och ev. med något klädombyte om så önskas. Du får självklart ha med dig någon om du känner för det. Vill du ha hjälp med sminkning av en makeupartist så går det nog också att ordna.

Vi fotograferar enl. dina önskemål med lite tips och idéer från mig om det behövs. Hela fotosessionen tar ca. 1,5 till 2 timmar.

Efter fotograferingen gör jag en grovsortering av bilderna och väljer ut ett 25-tal som jag lägger upp här på sidan under "Kund-inlogg." och du får inloggnings uppgifter via mail eller SMS. Du får gärna ge dina inl.uppg. till andra om du vill ha hjälp att välja. Vill du hellre få dessa urvalsbilder på annat sätt så löser vi det.

Från dessa urvalsbilder väljer du ut 4 st som jag sedan retuscherar enl. riktlinjer som vi bestämde vid fotograferingen.

De färdiga bilderna levereras sedan till dig på en CD-skiva eller via mail, normalt ca. en vecka efter att jag fått besked om dina val.

Pris för detta, fotograferingen och 4 digitala retuscherade bilder är:
800 kr inkl. moms

Vill du ha bilder på papper så finns prislista under "Utskrifter".

Välkommen att höra av dig.<body> <p>P&aring den h&auml;r sidan anv&auml;nds ramar som inte st&ouml;ds av din webbl&auml;sare.</p> </body>