[Zoom]Uphill tillverkas av ett företag i Västerås, Zoomability AB. En fantastisk eldriven fyrhjuling, klassad som cykel. Man tar sig fram nästan var som helst. Borde vara en mänsklig rättighet att få ha tillgång till, om man är rullstolsanvändare. Gå in på [Zoom]service här i höger menyn för mer info.

          

     

Resereglage

Ibland behöver man kunna köra en bil som saknar anpassning, det kan vara om man har egna bilen på service, eller på semestern när man behöver hyra bil eller när man funderar på att byta bil och förmodligen vill provköra en sväng. Jag säljer på förfrågan ett enkelt reglage som är justerbart så att det  passar de flesta bilar med automatlåda och enkelt monteras på bilens broms- och gaspedal. Tillverkas i rostfritt stål och aluminium.

Monteringsanvisning reglage (pdf)

Pris 2500 kr

 


Gräsklippare

Även om man inte kan använda benen, eller om de är lite korta, är det skönt att kunna klippa gräsmattan eller hålla uppfarten ren från snö. Jag har därför ändrat min åkgräsklippare så att den förutom sina vanliga reglage även har ett handreglage där jag reglerar farten framåt eller bakåt.
En ganska enkel åtgärd som jag kan tipsa om hur jag gjort. Kan även hjälpa dig med ändringen om du vill.<body> <p>P&aring den h&auml;r sidan anv&auml;nds ramar som inte st&ouml;ds av din webbl&auml;sare.</p> </body>